Hívjon minket és segítünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást!

Személyi kölcsön

Személyi kölcsön előnyök:

 

 • Fixen kamatozik a teljes futamidő alatt.
 • Díjmentes a hitelbírálat és a folyósítás is.
 • Bármire szabadon felhasználhatja.

Hogyan működik?

Kérjen visszahívást!

 • Kollégánk telefonon elvégez egy rövid előszűrést, és ha szeretné, időpontot is foglal Önnek.
 • Az egyeztetett időpontban, vigye magával a szükséges dokumentumokat.

Az adatok rögzítése után a hitelbírálat következik, amely a rendszereinkben csak 1-2 percet vesz igénybe. Pozitív bírálat esetén, átlagosan a hiteligénylés elindításától kezdve egy munkanapon belül megérkezik a kölcsönösszeg ügyfeleink számlájára.

A kölcsön törlesztőrészleteit havonta automatikusan vonja le a bank a bankszámlájáról, ezért fontos, hogy mindig legyen elég pénz a számláján. Ha szeretné tartozását részlegesen vagy teljesen előtörleszteni, azt a hirdetményben meghatározott díj ellenében teheti meg.

Személyi hitelről bővebben:

 

A személyi kölcsön jellemzően magán célú kiadásokra egyszerűen és gyorsan, fedezet bevonása nélkül igényelhető hitel termék mindazok számára akik rendelkeznek havi rendszeres jövedelemmel.

Ez azt jelenti, hogy a kölcsönt nyújtó bank a hitel felvételéhez nem kér fedezetül szolgáló ingó vagy ingatlan vagyontárgyat, vagy személyi fedezetet.

A személyi kölcsön felvételének egyik fő biztosítéka a rendszeres jövedelem, vagy az adóstárs, kezes bevonása.

A személyi kölcsön átlagos futamideje 12-84 hónap közé tehető, azaz gyors lejáratú hitel.

A törlesztő részleteket havi részletekben kell visszafizetni, amely a felvett összegből és a bank által meghatározott ügyleti kamat összegéből tevődik össze.

Az ügyleti kamat mértékét magában foglalja a Bank által meghatározott és éves szinten kifejezett, teljes hitelmutató (THM).

A THM egy olyan egységes, minden pénzügyi intézmény által kötelezően használt mutató, amelyből kiderül, hogy az adott hitel felvétele után az ügyfélnek egy év alatt a tőkén túl mekkora összeget kell visszafizetnie.

A THM tehát tartalmazza a kölcsön folyósításához kapcsolódó, valamint a kölcsönszerződéssel összefüggésben felmerülő valamennyi kamat-, díj- és kezelési költséget, továbbá a kölcsönhöz kapcsolódó járulékos szolgáltatások díjait.

Személyi kölcsön igénylésére és folyósítására jellemzően forintban kerül sor, így nincs árfolyamkockázat, a törlesztési teher kiszámíthatóbb és biztonságos.

Ki igényelheti ?

Személyi kölcsön igénylés feltételei:

 • elmúlt már 21 éves,
 • rendelkezik állandó magyarországi lakcímmel,
 • összesen legalább 6 hónapos (a jelenlegi munkahelyén legalább 3 hónapos) munkaviszonya van,
 • legalább havi nettó 75 000 forintos rendszeres jövedelemmel rendelkezik,
 • nem szerepel mulasztással vagy visszaéléssel a KHR rendszerben, és
 • rendelkezik az előírt dokumentumokkal.
  Ha a kölcsön igénylésekor vagy a kölcsön futamidejének végén eléri a 70. életévet, akkor a bank további biztosíték bevonásának lehetőségéről dönthet. További biztosíték lehet egy olyan adóstárs bevonása, aki a 70. életévét a futamidő végéig nem tölti be

Dokumentumok és tájékoztatók

A tájékoztatás nem teljes körű. A személyi kölcsön termék feltételeit és a hiteldíj mértékét a hirdetmény tartalmazza.

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS