Hívjon minket és segítünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást!

Karrier

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

Mert, Te osztod be a munkaidődet, és ehhez Mi biztosítjuk a megfelelő irodai és technikai hátteret.

Kiket keresünk?

Ügyfélorientált, határozott, önálló gondolkodású munkatársakat keresünk, akiknek már van tapasztalatuk pénzügyi termékek értékesítésében.

Megismerheted és értékesítheted a hazai bankok (lakossági és vállalkozói számlák, fogyasztási hitel termékek, Egészségpénztári és Önkéntes Nyugdíjpénztári számla) által kínált termékeket.

Mit érdemes tudni rólunk?
Komplex ingatlanfinanszírozás – Fő célkitűzésünk, hogy meglévő és leendő ügyfeleinknek az ingatlanfinanszírozás területén komplex szolgáltatást nyújtsunk: ne egyszerűen egy pénzügyi terméket tegyünk könnyen elérhetővé, hanem egyénre szabottan, az ügyfél rövid- és hosszú távú érdekeinek figyelembe vételével találjuk meg a megfelelő pénzügyi megoldást – bárhol az országban.

Ezt országos lefedettségű hálózatunk biztosítja, ahol munkatársaink nem csak a megfelelő végzettséggel és szakképesítéssel rendelkeznek, hanem oktatási rendszerünk keretén belül folyamatos oktatásokban, továbbképzésekben részesülnek.

A lakáscélú igények pénzügyi megvalósításához szükséges forrásokat a hazai bankok aktuális termékajánlatából választjuk ki. Tapasztalataink alapján ügyfeleink olyan konstrukciót keresnek, mely nemcsak biztonságos, de könnyen tervezhető: kedvező és fix kamatozással rendelkezik.

Munkakörök részletes leírása
Hívjon minket! +36 70 443 6446
Írjon nekünk! info@onlinehitelugyintezes.hu
1037 Bp. Montevideo u. 16/B