Hívjon minket és segítünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást!

Hitelkiváltás

Kérjen ajánlatot hitelkiváltásra:

Segítünk megtudni, hogy a jelenleg elérhető legkedvezőbb hitellehetőségekkel mekkora lenne a havi törlesztőrészlete.

Amennyiben Ön a jelzáloghitel kiváltásának menetéről, az esetleges havi törlesztő részlet nagyságáról, vagy az igénybe vehető adósságrendező hitelkonstrukciókról kíván bővebben tájékozódni, akkor kérjen visszahívást az oldalon található űrlap kitöltésével.

Jelzáloghitelek, fedezetlen hitelek kiváltása:

Ha az Ön korábban felvett lakáshitele már nem nevezhető kedvezőnek, vagy devizahitel esetén az árfolyam emelkedése következtében tarthatatlan a havi törlesztő részlet fizetése akkor felmerülhet a lakáshitel kiváltásának gondolata. A megfelelő hitelkiváltó konstrukció megtalálásában és a hitelügyintézés teljes körű lebonyolításában segítünk!

Korábban felvett deviza alapú hiteleket nem észszerű forint alapú hitelre váltani, amikor a forint árfolyama gyenge, ilyenkor visszavonhatatlanul árfolyamveszteséget realizálhatunk.

Felmondott hitel vagy végrehajtási joggal terhelt ingatlan esetében nincs lehetőség az adósság kiváltására banki hitelből.

A bankok problémamentesen, rendszeresen törlesztett jelzáloghitelt váltanak ki.

Ha elmaradás, vagy lejárt tartozás van, akkor a hitelkiváltást a pénzintézetek mindegyike visszautasítja.

Csökkenteni szeretné a hiteltörlesztésre fordított havi kiadását, vagy több kisebb hitelt szeretne egy kedvezőbb havi befizetéssel letudni? Az oldalon található űrlap kitöltésével kérjen visszahívást!

Előnyök:

• Akár 1-3 munkanapon belül elérhető
• Áruhitel folyószámlahitel, folyószámla hitelkeret, gépjárműhitel stb. kiváltására
• Fedezet nélkül elérhető
• Adóstárs, kezes bevonása nélkül igényelhető
• A futamidő végéig fix törlesztő részlettel vehető igénybe

A hitelkamatok változása kockázatot jelent, mivel a változás irányát és mértékét nem lehet előre kiszámítani.
A kamatok csökkenése mérsékli a törlesztőrészlet összegét, a kamatok növekedésével azonban emelkedik a törlesztőrészlet összege. Minél hosszabb ideig rögzített a kamat, annál tovább marad változatlan a törlesztőrészlet. Ha pedig futamidő végéig rögzített a kamat, a törlesztőrészlet is állandó lesz a hitel lejáratáig.

A bankok a hitelbírálat során kiemelt figyelemmel ellenőrzik azt, hogy az igénylő a meglévő hitelét az elmúlt 6 hónapban milyen pontosan, rendszeresen fizette, illetve mennyi volt az elmaradás a havi törlesztő részletekben.

Van néhány olyan pénzintézet is a piacon, akik kiemelten díjazzák a korábban felvett hitelüket pontosan törlesztő adósokat.